Vores passion!

img01Modellen ovenfor viser vores syn på vejen til succes. Vi ved, at du brændende ønsker at få success med dine medarbejdere. Det gør de også selv! Hvadenten du er leder for en stor eller en lille enhed eller om du ønsker medarbejderne inddraget eller ej, så brænder vi for at skabe success for dig!

Vores team

Vi er en fleksibel konsulentvirksomhed. Vi har ingen fastansatte konsulenter, hvilket sætter os i stand til at sætte netop de folk på din opgave, som har den nødvendige erfaring.

Ejer Ulf Ibsgaard Wernberg-Møller har ledelseserfaring fra forsvaret og som HR chef. Udviklingserfaring fra stillinger som HR udviklingskonsulent, HR Business Partner mv. Undervisningserfaring fra talrige kurser i teambuilding, lederudvikling, kommunikation & samarbejde, onboarding m.m.

Faglige kvalifikationer kommer fra uddannelser som Cand.merc. (Strategi & Ledelse), Pædagogikum, projektledelse i praksis, reserveofficer i Hæren og bachelor i International Business.
Ulf har arbejdet multinationalt med bundlinjefokus såvel som nationalt med "shareholder-value", stærke værdier og CSR på dagsordenen. Han har erfaring med at udvikle koncepter og processer, samt med at implementere og optimere dem. Af disse kan fremhæves MUS, GRUS, LUS, Strategisk Kompetenceudvikling, stresshåndtering, nedbringelse af sygefravær, såvel som Business Excellence, LEAN og 5S. Til daglig er Ulf lektor på et handelsegymnasium, hvor han underviser i Innovation, Virksomhedsøkonomi, Organisation og IT

Vore samarbejdspartnere har speciale indenfor hvert sit felt, såsom teambuilding, strategiudvikling og implementering, innovation og kreative processer, kommunikation m.m.

Kvalitet og tilfredshed

Vi tager kun opgaver, som vi har helt styr på. Det betyder også, at vi kan finde på at sige nej tak til en opgave, for hos os er det helt afgørende, at du kommer videre i dit arbejde på grund af den hjælp vi kan yde.

Vores navn

Hvorfor hedder vi TeamFormers? Navnet hentyder til vores passion - at forme samarbejdet mellem mennesker, der har et fælles mål, som de kun kan nå ved at arbejde sammen. Vi låner også sammensætningen af ordet fra et kendt science-fiction univers, hvor tilsyneladende færdigbyggede og faste stålkonstruktioner, overraskende nok, kan forvandle sig til helt nye konstruktioner, med helt nye evner. På samme måde motiveres vi af at se, at teams eller hele organisationer kan transformeres: De selvsamme mennesker, som har en fast forestilling om, hvad deres organisation kan og gør, oplever en massiv fornyelse af energi, når de ser deres egne evner blomstre på en helt ny måde. Vi ved, at der er enorme potentialer gemt, som kan frigives, blot ved små input! Det har du sikkert allerede selv på fornemmelsen, så lad TeamFormers hjælpe dig med at skabe transformation!